Παιχνίδι

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

2 σχόλια


Η αγαπημένη μου φίλη Αναίδα με προσκαλεί στο πρωτότυπο αυτό παιχνίδι που ξεκίνησε η Χαρά ευχαριστώ για την πρόσκληση,αιφνιδιάστηκα με το πρωτόγνωρο αυτό παιχνίδι και ξεκινώ.......
1 αγαπώ τα δύο παλικάρια μου,δώρα του Θεού.
2.αγαπώ το σύζυγό μου που τριάντα χρόνια τώρα τον παιδεύω και με ανέχεται.....συμβαίνει βέβαια  και το αντίθετο.
3.αγαπώ τη νονά μου, μια αξιόλογη γυναίκα που  ανταποκρίνεται τέλεια στον ρόλο που είναι ταγμένη,να είναι πνευματική μητέρα.
4.αγαπώ τις δύο χαριτωμένες ανιψιές μου που μου ζεσταίνουν τις κρύες μέρες της μοναξιάς μου  και μου προσφέρουν αληθινή αγάπη,αισιοδοξία και ελπίδα.
5.αγαπώ όλους τους συγγενείς μου στους οποίους στηρίζομαι συναισθηματικά,όταν έχω δυσκολίες μαζί με τους εκλεκτούς φίλους μου που με σκέπτονται και με νοιάζονται .Θα μπορούσα βέβαια να τους απαριθμήσω γιατί είναι μετρημένοι στα δάκτυλα.αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητο.
6.Αισθάνομαι ότι αγαπώ τη Παναγία,την μητέρα όλων μας και προσπαθώ να τη σέβομαι.
7.Αγαπώ την απεραντοσύνη της θάλασσας ,της μάγισσας αυτής που με γοητεύει,'ολες τις εποχές του χρόνου και μου προσφέρει ένα συναρπαστικό αίσθημα ελευθερίας και αγαλλίασης της ψυχής μου ....
8.Αγαπώ την ηρεμία της φύσης,το κελάηδισμα των πουλιών και το δροσερό αεράκι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού,καθώς και τον φωτεινό ήλιο τις κρύες μέρες του χειμώνα.
9.Αγαπώ τις ανατολές και τα ηλιοβασιλέματα.
10.Αγαπώ όλους τους χαμογελαστούς ανθρώπους και εύχομαι να μη σβήσει ποτέ το χαμόγελο τους.

Θα προσκαλέσω να παίξουν οι: